Plakat

Vi tilbyr alle standardformater og i ulike papirkvaliteter. Større opplag trykkes i offset og de mest effektive formatene A4, A3, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm.

Vi hjelper deg å velge papirtype avhengig av hvorvidt du ønsker ensidig eller tosidig trykk, farger i motivet ut fra bruksområde for plakaten. Dersom du ønsker ekstra glans og styrke på plakatene, anbefaler vi UV-lakk.

Digitaltrykk plakater
Takket være markedets beste digitaltrykkmaskiner kan vi levere mindre opplag plakater opp til A3 størrelser på dagen - og til svært hyggelige priser.

Plotting av plakater
Små opplag av plakater (opptil 50) i større formater printer vi på en av våre plottere. Vi leverer også rammer i ulike størrelser. Se vårt utvalg under messe og profil.

Tekstilplakater i rammer - NYHET
I samarbeid med vår europeiske samarbeidspartner leverer vi løsninger med tekstilplakater som monteres i aluminiums-rammer til bruk i butikker, som dekor på kontorer, møterom, etc. Plakatene har påsydd en plastkant på sidene og festes i et spor i rammen. Rammene leveres i ønsket høyde og bredde og de monteres på et par minutter. Trykkmetoden er sublimeringstrykk som gir svært høy bildegjengivelse.

 

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS
Saturn Kommunikasjon AS T: 32 21 38 80 E: saturn@saturn.no A: Postboks 2310, 3003 Drammen / Tollbugata 70, 3044 Drammen.