Hva er X-GLOO?

X-Gloo teltene ble utviklet i Tyskland med igloo-konstruksjonen som inspirasjon. Teltene produseres av førsteklasses paragliding-materiale som gjør dem både lette og slitesterke – og like godt egnet  for innendørs og utendørs bruk.

X-GLOO konstruksjonen består av fire separate tuber (Matrix) som fylles med luft og lukkes med ventil (aggregat er eliminert en gang for alle). Veggene festes på de innsydde glidelåsene i tubene og teltet kan settes opp av en person i løpet av 15 minutter. Dette gjør X-GLOO til markedets mest fleksible event-telt. Og, ikke, minst: igloo-formen på X-GLOO tiltrekker mest oppmerksomhet! X-GLOO er tilgjengelig i 4 ulike størrelser: 4x4, 5x5, 6x6 og det fantastiske 8x8 meter store teltet.

Det er 2 ulike versjoner med ulike farge- og profileringsmuligheter, X-Act og X-Pert.

X-Act er standardvare-versjonen av X-GLOO og er tilgjengelig på lager. X-Act finnes i Sort, hvit, rød eller blå Matrix (tube), mens veggene kan profileres med egen grafikk.

X-Pert er den skreddersydde versjonen av X-GLOO. X-Pert kan tilpasses din bedrift eller ditt produkts profilfarger og teltet kan brandes med enhver farge og logoer på tak og tuber. Produksjonstiden for X-Pert er noe lengre enn X-Act, men resultatet er verdt å vente på!

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du synes X-GLOO er spennende for din merkevare. Ta en titt på vårt bildegalleri for å se hvordan andre merkevarer benytter X-GLOO til markedsføring av sin merkevare.

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS
Saturn Kommunikasjon AS T: 32 21 38 80 E: saturn@saturn.no A: Postboks 2310, 3003 Drammen / Tollbugata 70, 3044 Drammen.